Glaszetter nodig? Bel direct naar: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • Klantgericht
  • Snelle service
  • Scherp geprijsd

Glasmontage van een ervaren glaszetter

Professionele montage van uw glas

De glaszetters van 0800-Glashandel hebben ruime ervaring met het zetten van glas. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw projecten en particuliere opdrachten. Daarnaast hebben we ervaring met de renovatie van glas. Wij benaderen elk project groot of klein met dezelfde vakkundige en servicegerichte houding. Naast het plaatsen van glas hebben wij ook ruime ervaring met andere toepassingen van glas. Presentatiewanden van glas, spiegelwanden, glazen trappen en douchecabines zijn maar een paar van de vele mogelijkheden van glas. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Glasrenovatie

Wanneer onze glaszetters uw glas komen vervangen kijken we eerst naar de afwerking en het framewerk. Het kan voorkomen dat mede door slechte montage of onderhoud het framewerk ook aan vervanging toe is. Wanneer dit het geval is, raden wij u aan om ook het framewerk te laten vervangen. De renovatie van uw glas is het ideale moment om na te denken over het type glas dat uw wilt. Het plaatsen van dubbelglas zorgt altijd voor een besparing op uw energierekening, het is echter aan u hoeveel u bespaart. Dit hangt volledig af van het type isolatieglas dat u laat plaatsen. Uw investering zal zich ofwel op de korte termijn dan wel op de lange termijn terugbetalen.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over de glaswerkzaamheden van 0800-Glashandel of als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. U kunt ons bereiken door te bellen met 0800-4527426 (gratis), maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!