Glaszetter nodig? Bel direct naar: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • Klantgericht
  • Snelle service
  • Scherp geprijsd

Uw glashandel in Amersfoort: dag en nacht bereikbaar!

Onze glaszetters herstellen uw glas, 24 uur per dag

Wilt u snel en vakkundig uw glas laten herstellen? Bel 0800-4527426 (gratis) in geval van glasschade en onze glaszetter komen direct ter plekke uw de schade te herstellen. De glasservice van ons glasbedrijf is een 24-uur-service waarmee u dag en nacht een beroep kunt doen op onze glaszetters. 0800-Glashandel heeft een ruim assortiment aan glas. Wij vervangen uw glas snel en vakkundig. Ook wanneer u schade heeft aan dubbelglas of veiligheidsglas kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer wij u glas niet op voorraad hebben plaatsen wij een noodoplossing. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug om een definitieve oplossing te plaatsen. Glasschade was nog nooit zo snel hersteld!

Glassubsidie

De overheid verstrekt subsidies voor het plaatsen van isolatieglas. Dit maakt het financieel gezien nog aantrekkelijker om uw enkel glas te laten vervangen voor dubbelglas of ook wel isolatieglas. Door isolerend glas te plaatsen bespaart u op uw energierekening, spaart u het milieu en u krijgt tevens een subsidie. Niets dan voordelen dus met isolerende beglazing. Neem snel contact op met onze glashandel voor meer informatie!

Contact met uw glasbedrijf

Meer weten over onze glasservice of heeft u glasschade en wilt u direct uw glas laten herstellen? Schakel meteen de hulp in van een ervaren glaszetter van 0800-Glashandel. Wij staan voor u klaar in de regio Amersfoort! Bel direct 0800-4527426 (gratis) of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!