Glaszetter nodig? Bel direct naar: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • Klantgericht
  • Snelle service
  • Scherp geprijsd

Niet alleen glas, ook schilderwerk!

0800-Glashandel: vakkundige en professionele schilders

De schilders van 0800-Glashandel verzorgen binnen- en buitenschilderwerk. Daarbij adviseren onze schilders u graag over de mogelijkheden. Daarnaast verrichten wij ook renovaties en onderhoud aan schilderwerk. Bij onze medewerkers staat vakmanschap voorop. Wij verzekeren u dan ook van een professionele afwerking.

Schilderwerk

De schilders van 0800-Glashandel hebben jarenlange ervaring. Zo hebben wij al vele kleine en grote projecten verricht voor bouwbedrijven, woningbouw en particulieren. Onze schilders verrichten zowel binnen- als buitenschilderwerk. Bij binnenschilderwerk helpen wij u graag bij de samenstelling van het juiste kleurenschema. De kleur moet immers wel passen bij uw interieur en de rest van uw woning of pand. Het is belangrijk dat uw ook nadenkt over de sfeer die u in uw huis wilt creƫren. Bij buitenschilderwerk kijken onze schilders ook naar het materiaal. Op basis hiervan kiezen wij de meest geschikte verf die het materiaal beschermen tegen weersomstandigheden.

Het onderhoud van uw schilderwerk

Het is van belang dat u uw schilderwerk regelmatig laten onderhouden. U kunt zelf het schilderwerk schoonmaken. Maar voor grondig onderhoud is het verstandig om professionals in te schakelen uit de regio Amersfoort. Door onderhoud te laten plegen verlengt u de levensduur van de verflaag en beschermt u het onderliggende materiaal.

Contact met uw glashandel in Amersfoort

Voor meer informatie over de schilderwerkzaamheden of de glaswerkzaamheden van 0800-Glashandel kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar telefoonnummer 0800-4527426. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.